Kindermoestuin-kinderen

Kinderen hebben alle bollen geplant.

Kindermoestuin Groente Waal is een moestuin voor en door kinderen uit de buurt. In de moestuin kunnen de kinderen op vaste tijden heerlijk buiten aan de slag en kweken ze plantjes op van zaadje tot vrucht. Oftewel een fantastische kans om kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van een moestuin. Ze werken het hele jaar door 2 keer per week hard om al dit moois op te kweken, en snappen dit niet en vinden het gemeen.

Vrijwilligers gezocht!

De tuin kan nog steeds volwassen vrijwilligers gebruiken en het is heel simpel: wie meewerkt, mag meesnoepen. Dan hoeft er dus niet gestolen te worden. En mensen die dingen kapot maken, willen we alleen vragen om hun eigen spullen kapot te maken en niet de oogst waar de kinderen hard voor geploeterd hebben.

Kom een keer kennismaken op woensdag tussen 15:30 en 16:30 uur óf op zondag tussen 11:00 en 12:00 uur, de kinderen staan u graag te woord. De moestuin ligt achter Sterrenflat 2. Een mailtje sturen naar: groentewaal@gmail.com mag ook. We sturen u graag meer informatie.

Verder nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen op onze Facebookpagina Groente Waal. Deze geeft een mooie indruk van het reilen en zeilen op de tuin.

Met vriendelijke groeten uit de tuin en alvast bedankt voor uw medewerking.